China De Polyesterhars van de poederdeklaag fabrikant

NIEUW DE MATERIALENco. VAN ANHUI YOCHON, LTD

 

Nieuws

June 11, 2021

Het stijgen door 1.300 yuans/ton! De prijs van chemische grondstoffen is opnieuw toegenomen! Het buitenland neemt ook toe!

Volgens de Deklagen die Netwerk kopen, zijn de prijzen van chemische grondstoffen zoals hars, titaandioxide, isobutyraldehyde, en neopentyl glycol, met dagelijkse verhogingen van 1.300 yuans/ton en wekelijkse verhogingen van meer dan 10.000 yuans/ton blijven onlangs toenemen.

Een verscheidenheid van chemische producten namen hevig, met isobutyraldehyde toe dagelijks toenemend met 1.300 yuans/ton

Voor de negende, werd isobutyraldehyde geciteerd bij 17.350 yuans/ton, een dagelijkse verhoging van 800 yuans/ton, en een verhoging van 1.700 yuans/ton van de vorige week. De aanbieding van het Luxichemische product was 18.600 yuan/ton, een dagelijkse verhoging van 1.300 yuans/ton.

Voor de negende, was de prijs van n-butanol 14.850 yuan/ton, een verhoging van 658,33 yuans/ton van de vorige week. Gesteund door het vertraagde begin van sommige fabrieken, was de vleklevering van n-butanol strak, waren de inventarissen van fabrikanten laag, en de stroomafwaartse enkel nodig aanvulling, en de handelatmosfeer op de geleidelijk aan teruggekregen markt.

Voor de negende, werd neopentyl glycol geciteerd bij RMB 19,650/ton, een verhoging van RMB 750/ton van de vorige week. De startlading van de tri-Neopentyl de glycolinstallatie van Daqing werd verminderd wegens ontoereikende stroomopwaartse isobutyraldehyde output. Tegen die tijd, waren de fabrieksorden geplaatst tot midden van juni. Nadat isobutyraldehyde beduidend werd aangepast, werd 15.000 yuan/de ton isobutyraldehyde geleverd voor 20.000 yuans. De orden voor neopentyl glycol hierboven per ton hebben hogere bedoelingen, en de extra externe verwerving van Daqing-Trimeer heeft efficiëntere bodemsteun aan isobutyraldehyde gebracht. In het geval van ontoereikende levering van isobutyraldehyde, heeft de prijs van neopentyl glycol zich met succes op het stijgende kanaal bewogen.

Voor de negende, werd bisphenol A geciteerd bij RMB 22,133.33/ton, een verhoging van RMB 1,900/ton van de vorige week. Beïnvloed door de toenemende citaten van Nantong Xingchen en het Chemische product van Tchang-tchoun, is de markt duidelijk opgevoerd. De nadruk van onderhandelingen blijft toenemen. De stroomafwaartse markt van de harsindustrie heeft het vallen tegengehouden en teruggekaatst. De houders aarzelen te verkopen en zijn optimistisch over de marktvooruitzichten. De bisphenola markt op korte termijn blijft toenemen.

Voor de negende, werd dimethyl carbonaat geciteerd bij RMB 6,750/ton, een verhoging van RMB 1,150/ton van de vorige week. De marktprijs van dimethyl carbonaat bleef terugkaatsen en nam toe, en de markt heeft een sterke atmosfeer te verhogen. De stroomafwaartse en marktdeelnemers zijn actiever in het ontvangen van de goederen, en het transactievolume is goed.

Voor de negende, MMA bij RMB 12,475/ton, een verhoging wordt geciteerd van RMB 537.5/ton van de vorige week die. De aanbiedingen van houders blijven groeien, en het totale volume is ontoereikend. De handelsmarkt de Oost- van China verwijst naar 12,400-12,700 yuans/ton; de handelsmarkt de Zuid- van China verwijst naar 12,900-13200 yuans/ton.

Voor de negende, was de prijs van polysilicon 126333.33 yuan/ton, een verhoging van 10666.66 yuans/ton van de vorige week. Sommige polysilicon fabrikanten zijn begonnen te reviseren, wat het marktaanbodtekort slechter heeft gemaakt. Aangezien het gebrek aan materialen blijft omhoog verwarmen, zijn de prijzen natuurlijk toegenomen, en de prijzen van enig kristal zijn en polycrystalline beduidend gestegen. De prijs van binnenlandse polysilicon materialen bedraagt over het algemeen 110.000 merkt, en de prijs van ingevoerde polysilicon blijft toenemen deze week. De gemiddelde transactieprijs overschrijdt de 28 V.S. dollars/kg, en er zijn verspreide aanbiedingen aan de 31 V.S. dollars/kg.

Voor de negende, werd isooctanol geciteerd bij 15,466.67 yuans/ton, een verhoging van 1.400 yuans/ton van de vorige week. Het totale werkende tarief van de isooctanolindustrie is ontoereikend, en de vleklevering is in korte levering. Het propyleen nam scherp in de stroomopwaartse grondstoffenmarkt toe, die door vraag en aanbod werd beïnvloed, die een positieve invloed op de prijs van isooctanol had.

Voor de negende, werd het lithiumhydroxyde geciteerd bij 88666.67 yuans/ton, een verhoging van 1333,34 yuans/ton van de vorige week. De hoge prijs van spodumene aan de kostenkant en de betere prestaties aan de de vraagkant dreef de markt op. De vaste aanbiedingen waren vast, was de vleklevering strak in het midden en laat tien die dagen, aan de steun van de verhogings veel gevraagde, sterke vraag en aanbod wordt gekoppeld, en de prijs van lithiumhydroxyde nam regelmatig toe.

Voor de negende, werd het broom geciteerd bij 44562,5 yuans/ton, een verhoging van 812,5 yuans/ton van de vorige week. Momenteel, is het binnenlandse broom op een hoog niveau, en de huidige heersende stromingsprijs van ondernemingen is ongeveer 43,000-45,000 yuan/ton. De levering van broom in de broommarkt in Shandong is vrij strak. De broombedrijven hebben lange tijd onder-in werking gesteld, en de groei van broomproductie is vrij langzaam geweest. De algemene levering van de markt is vrij strak.

Voor de negende, werd de melamine geciteerd bij 9833,33 yuans/ton, een verhoging van 766,66 yuans/ton van de vorige week. De stroomopwaartse ureumprijzen zijn toegenomen, steun is versterkt gekost, en de stroomafwaartse vraag heeft verbeterd, opvoerend de melaminemarkt.

Voor de negende, werd het butadieen geciteerd bij 8163,33 yuans/ton, een verhoging van 704,44 yuans/ton van de vorige week. Onlangs, is de externe markt sterk toegenomen, en het prijsverschil tussen de interne en externe markten heeft de verhoging van binnenlandse exporten opgevoerd, die de binnenlandse butadieenmarkt opvoeren om geleidelijk aan toe te nemen.

Voor negende, DOP bij 13166.67 yuans wordt geciteerd/ton, een verhoging van 679,17 yuans/ton van de vorige week die. De prijs van plastificeermiddeldop grondstoffen phthalic anhydride schommelde en verzwakte, en de prijs van isooctylalcohol nam toe.

Voor de negende, werd het organische silicium geciteerd bij RMB 27,100/ton, een verhoging van RMB 433.33/ton van de vorige week. De verrichting op hoog niveau van ruw metaalsilicium geeft organisch silicium DMC efficiënte kostensteun. De stroomafwaartse vraag heeft geleidelijk aan gestabiliseerd, en de transactieorden zijn gestegen. Op sommige gebieden, hebben de fabrieken van het siliconedmc monomeer orden tot midden van juni geplaatst. Momenteel, is de binnenlandse verwijzing af fabriek van de siliconedmc prijs 26800-27300 yuan/ton.

Terwijl de chemische grondstoffenmarkt uiterst heet is, hebben de binnenlandse en buitenlandse chemische reuzen geen bedoeling om bij allen op te houden. Vele chemische die reuzen zoals SABIC, Mitsui-Chemische producten, Valspar, Haihong Laos wordt meegesleept om brieven te verzenden om de verhoging, en de hoogste prijsverhoging aan te kondigen waren 3.200 yuan/ton.

SABIC gaf een prijsverhoging brief uit, en de prijs van sommige harsproducten zal vanaf 5 worden verhoogd Juli, is de verhoging als volgt:

CYCOLAC™GP (hoofdzakelijk ABS harsrang voor algemeen gebruik) + 0,2 USD/KG (ongeveer RMB 1279/ton)

CYCOLAC™FR (hoofdzakelijk ABS harsvlam - vertragersrang) + 0,4 USD/KG (ongeveer RMB 2557/ton)

CYCOLAC™ INP449 (PTFE-hars) + 2,5 USD/KG (ongeveer RMB 15,980/ton)

GELOY™ (hoofdzakelijk ASA hars en PC/ASA-hars) + 0,4 USD/KG (ongeveer RMB 2557/ton)

Co. van Mitsuichemours, Ltd, een gemeenschappelijke ondernemingsdochteronderneming van Mitsui-Chemische producten en de titaandioxideleider Chemours, kondigden aan dat het de prijs van Teflon™ fluororesinproducten met 15% op 15 Juni zal verhogen.
Asahi Organic Materials Co. , Ltd: Beginnend vanaf 1 Juli, zullen de prijzen van phenolic harsproducten met de volgende tarieven worden verhoogd:

Stevige phenolic harsproducten +55 yen/kg (ongeveer RMB 3,216/ton)

Vloeibare phenolic harsproducten +40-50 yen/kg (ongeveer RMB 2339-2924/ton)

RCS (de hars bedekte zand met een laag) producten + 1,5 yen/kg (ongeveer RMB 877/ton)

Triethylamine +40 yen/kg (ongeveer RMB 2394/ton)
Meiwa Chemisch Co., Ltd: Beginnend 15 Juni om de prijs van phenolic harsproducten te verhogen, de verhoging is als volgt:

Stevige phenolic harsproducten +55 yen/kg (ongeveer RMB 3,216/ton)

Voor vloeibare phenolic harsproducten, wordt het inhoudstarief van phenolic hars in het product berekend en de prijs wordt verhoogd.
Ashland: Beginnend vanaf Juli 1, 2021 of de tijd toegestaan door het contract, zal Ashland de prijs van butanediol 1,4 (BDO) en sommige afgeleide producten in Noord-Amerika verhogen. De verhoging is als volgt:

1,4 Butanediol (BDO) USD 0,30 per pond

N-methyl-Pyrrolidone (NMP) USD 0,35 per pond

2-Pyrol (2-Pyrol) is $0,35 per pond

γ-Butyrolactone (BLO®) USD 0,50 per pond

Tetrahydrofuran (THF) USD 0,50 per pond

Het Beheersco. van de Valspar (Shanghai) Onderneming, Ltd gaf een bericht op de prijscorrectie van van de Middelenverf en Valspar van China Houten Deklagen uit, en paste over 10% van van de Middelenverf en Valspar van China Houten Deklagen verwante producten aan.
De gegevens van de Nationale Dienst van Statistieken tonen aan dat de prijzen van chemische grondstoffen en chemische producten productie 20,9% in Mei, een verhoging van 3,4 procentpunten toenamen. De stroomopwaartse prijsverhoging heeft de samendrukking van medio en stroomafwaartse winsten geïntensifieerd. Onder de invloed van vraag en aanbodhiaten, kan PPI op een hoog niveau lange tijd blijven, veroorzakend druk op de medio en stroomafwaartse kosteneinden blijven accumuleren. Met de geleidelijke restauratie van consumptie, zullen de prijsverhoging van chemisch product en andere industrieproducten verdergaan, en de omvang en het tempo zullen afhangen van de situatie van de eindvraag.

Contactgegevens