China De Polyesterhars van de poederdeklaag fabrikant

NIEUW DE MATERIALENco. VAN ANHUI YOCHON, LTD

 

Nieuws

June 11, 2021

Omhoogschietende Prijs van Titaandioxide

Er zijn slechts 10 voorraden inbegrepen in de Shenwan-Titaandioxidesector, en 4 van hen hebben een dagelijkse grens.

 

Op 9 Juni, leidde de titaandioxidesector de a-Aandeel aanwinsten. Van van Jinputitanium, Anada en Lubei dagelijks beperken drie het titaandioxideproducenten van het Chemische product, en de aandelen van de producentenAnning van het titaniumconcentraat.

 

In de avond van de vorige dag, volgens de marktvraag naar titaandioxide, de verhoging van grondstoffenprijzen en andere factoren, de prijscommissie van de Groep van Lomon Baililian Co., besloot Ltd dat vanaf 1 Juli, 2021, de diverse types van het bedrijf van titaandioxide (met inbegrip van zwavelzuur op basis van de originele prijs, de verkoopprijs van Frans titaandioxide en gechloreerd titaandioxide zal door RMB 500/ton aan stroomafwaartse klanten worden opgeheven.

 

Men moet erop wijzen dat Lomon Baili de absolute leider in de binnenlandse titaandioxideindustrie is, en zijn effect van de prijscorrectiebegeleiding is zeer duidelijk.

De relevante gegevens tonen aan dat de totale binnenlandse productiecapaciteit van titaandioxide 4,23 miljoen ton is, waarvan Lomon Baili van bijna 24% rekenschap geeft. Het heeft 6 belangrijke productiebasissen in Jiaozuo, Deyang, Panzhihua, en Xiangyang, met een productiecapaciteit van 1 miljoen ton.

 

Dit keer, Lomon Baili kondigde een verhoging van de prijs van titaandioxide in Juli aan, die ongetwijfeld nogmaals de welvaart vooraf van volgende maand voor de reeds hoge prijs van titaandioxide sloot.

 

Voorafgaand aan dit, is de prijs van titaandioxide ook 7 opeenvolgende maanden toegenomen. De prijs van binnenlands rutieltitaandioxide is van zijn piek in Oktober 2020 teruggekaatst. Op dat ogenblik, was de prijs slechts 12.680 yuan/ton.

 

Vanaf 8 Juni dit jaar, is de prijs van de bovengenoemde producten toegenomen tot 20.400 yuans/ton, een cumulatieve verhoging van 60,88%. Tot dusver, is de prijs van rutieltitaandioxide zeer dicht aan de historische hoogte van 23.000 yuans/ton begin Juni 2011 geweest.

 

De reden wordt nog gedreven door het verband tussen vraag en aanbod en kosten.

 

wegens technische redenen, worden de binnenlandse fabrikanten nog overheerst door het zwavelzuurproces, waarvan de kosten van grondstoffen zoals zwavelzuur en titanium ongeveer rekeningen voor 50% concentreren. Volgens gegevens, in het afgelopen jaar, is de prijs van zwavelzuur van 150 yuans/ton tot de huidige 500 yuans/ton, een verhoging van meer dan 233% toegenomen.

De gegevens tonen aan dat vanaf Augustus 2018 aan het eind van Maart 2020, de prijs van titaniumconcentraat in Sichuan altijd bij 1.250 yuans/ton is gehandhaafd, maar het is nu toegenomen tot 2.000 yuans/ton, die ook dicht bij de hoogte van 2011 is.

 

In tegenstelling tot de stroomafwaartse vraag, is het titaandioxide momenteel het belangrijkste witte anorganische pigment. Meer dan komt de helft van de vraag uit deklagen, en een andere 25% komt uit de plastiekenindustrie.

 

Met de geleidelijke terugwinning van de binnenlandse economie en de geleidelijke controle van de epidemie overzee, is de vraag naar de nationale titaandioxideuitvoer beduidend gestegen.

 

De gegevens tonen aan dat de uitbarsting van de epidemie ook heeft bijgedragen tot de verhoging van de uitvoer. In 2020, bereikten de binnenlandse exporten van titaandioxide 1,21 miljoen ton, een verhoging van jaarlijkse 21%. In het eerste kwartaal van dit jaar, was de uitvoer van titaandioxide 328.000 die ton, een verhoging van 41% met dezelfde periode vorig jaar wordt vergeleken.

 

Het „groeipercentage van de eindvraag en consumptie van titaandioxide is nauw verwant aan het BBP. Met de geleidelijke terugwinning van de wereldeconomie, zal de vraag naar titaandioxide blijven stijgen, en de cyclus van de de industrieboom zou moeten verdergaan.“ Aangehaalde insiders.

 

De voortzetting van de boom zal direct de verbetering van de rentabiliteit van de bovengenoemde verwante bedrijven drijven.

 

In tegenstelling tot andere industrieën, de industrieketen hebben de bedrijven, met inbegrip van Lomon Baili en Anning-aandelen, de kenmerken van hoge bedrijfsconcentratie.

 

Onder hen, Anning-worden de aandelen gevestigd in Panzhihua, die de belangrijkste bron van titaniumconcentraat in China is. In 2020, meer dan zal 52% van de opbrengst van het bedrijf komen uit titaniumconcentraten. In de opbrengststructuur van Lomon Baili, geeft de opbrengst van titaandioxide van zo veel rekenschap zoals 77,32%.

 

De hoogst geconcentreerde bedrijfsstructuur geeft de bovengenoemde bedrijven ook hogere prestatiesflexibiliteit. Bovendien van mening zijnd dat de toenemende tendens van titaandioxide nog niet heeft gebeëindigd, zou de netto winst van verwante bedrijven in 2021 moeten een verslaghoogte raken.

Contactgegevens