China De Polyesterhars van de poederdeklaag fabrikant

NIEUW DE MATERIALENco. VAN ANHUI YOCHON, LTD

 

Nieuws

July 6, 2021

Algemene Situatie van de Polyesterhars voor Poederdeklaag

In de eerste helft van 2021, werd de polyesterhars voor poederdeklagen beïnvloed door de stijging van de belangrijkste grondstoffen, het gezuiverde terephthalic zuur (PTA) en neopentyl glycol (NPG), en de kosten stegen beduidend. In het bijzonder, hebben het effect van verscheidene scherpe stijgingen van neopentyl glycol en het tekort aan isobutyraldehyde de levering van de bedrijven van de polyesterhars op korte termijn beïnvloed.
PTA: In het eerste halfjaar, algemene toonde PTA een geleidelijke verhoging, van 3.700 yuans/ton aan het begin van het jaar aan 5.000 yuans/ton. De verhoging van de stroomopwaartse ruwe olievraag en de verhoging van de prijs van PX bevorderden de prijsverhoging aan de kostenkant van PTA. PTA die als geheel nog de situatie van aandelenverkoop onder ogen zien, worden sommige apparaten gereviseerd, en tegelijkertijd, het polyester werkende tarief van de stroomafwaartse textielindustrie is vrij hoog, en de de vraagkant heeft ook bepaalde steun voor de PTA prijs.

laatste bedrijfsnieuws over Algemene Situatie van de Polyesterhars voor Poederdeklaag  0laatste bedrijfsnieuws over Algemene Situatie van de Polyesterhars voor Poederdeklaag  1

NPG: In het eerste halfjaar, ervoer neopentyl glycol (NPG) een prijs van 10.000 yuans/ton van het laagste punt begin het jaar, en nam eens tot de hoogste prijs van 21.000 yuans/ton toe. In de laatste twee maanden, heeft het rond 19,000-20,000 yuans/ton gehandhaafd. De belangrijkste reden is dat de stroomopwaartse die levering van isobutyraldehyde niet het tekort kan ontmoeten door de snelle groei van de stroomafwaartse vraag in het verleden de twee jaar wordt veroorzaakt. De leiding stroomafwaarts van isobutyraldehyde is neopentyl glycol en dodecyl alcoholesters. Men schat dat er nog twee tot drie niveaus van neopentyl glycol zijn. Een leveringshiaat van 10.000 ton.

 

laatste bedrijfsnieuws over Algemene Situatie van de Polyesterhars voor Poederdeklaag  2

Juli-augustus is traditioneel „van seizoen“ voor poederdeklagen. De vraag naar polyesterhars zal in zekere mate verminderen. De prijs van stroomopwaartse neopentyl glycol kan ook verder toe te schrijven aan de vraag dalen. De prijs van polyesterhars kan stabiliseren en verminderen. Maar tegelijkertijd, is er ook de mogelijkheid dat de bedrijven van de poederdeklaag minder vroege inventaris hebben, die uit het „laagseizoen“ voordeel halen om inventaris bij te vullen.

 

Contactgegevens