China De Polyesterhars van de poederdeklaag fabrikant

NIEUW DE MATERIALENco. VAN ANHUI YOCHON, LTD

 

Nieuws

June 29, 2021

De epoxyhars gaat Buiten het seizoen in, en de Prijzen blijven dalen

De deklaagindustrie:
De binnenlandse epoxyharsmarkt viel ruim vorige week. Vanaf 25 Juni, was de besproken prijs van vloeibare hars in Oost-China rond 26.000 yuan/ton, en de besproken prijs van stevige epoxyhars was rond 25.000 yuan/ton, met een wekelijkse daling van meer dan 1.500 yuans/ton.
Grondstoffenepichlorohydrin oscilleerde vorige week in een smalle waaier. Vanaf 25 Juni, was de prijs van epichlorohydrin in de markt Oost- van China rond RMB 12,800/ton, die hetzelfde als vorige week was; een andere grondstof, bisphenol A, viel scherp, en de kostensteun werd beduidend verzwakt. Momenteel, hebben de grote harsfabrieken vrij hoge werkende lading, maar stroomafwaarts is meer à la baisse op de markt. Onder de dalende markt, is het enthousiasme voor het kopen van hars lager, zijn de orden van de harsfabriek ontoereikend, en de druk op verzendingen stijgt. Bovendien zijn de boilers in het Shexian-Park van Anhui-Provincie teruggekeerd naar normaal, maar de stevige epoxyharsbedrijven kunnen nog niet de werkende lading verhogen toe te schrijven aan ontoereikende orden.
Juli en Augustus zijn „van seizoen“ voor poederdeklagen, en de overeenkomstige vraag naar epoxyhars zal ook verminderen. Bovendien heeft de vraag naar verscheidene belangrijke verwerkende bedrijven niet beduidend verbeterd. De windenergieklanten zijn niet zeer enthousiast in het kopen, en er is een vraag naar elektronika. De dalende tendens, is epoxyhars ook „van seizoen“ ingegaan, en de prijzen kunnen blijven in de recentere periode dalen.

laatste bedrijfsnieuws over De epoxyhars gaat Buiten het seizoen in, en de Prijzen blijven dalen  0

Contactgegevens